Clash of the Queens – vinn strategiske penger

Clash of the Queens er en spilleautomat som har hentet inspirasjon fra den magiske verdenen til «Alice i eventyrland», samt sjakkens verden. Som i det tradisjonelle sjakkspillet er det dronningene som er de to sterke spillebrikkene. I Clash of the Queens er det den røde og den hvite dronningen som kjemper om spillebrettet og alle skattene som gjemmer seg bak det.

Spilleautomaten er et spill med fem spillehjul, 25 gevinstlinjer og 15 ulike symboler som hele tiden spinner rundt på hjulene. Du kan selv velge hvor mange gevinstlinjer du ønsker å spille på og innsatsene kommer i mange prisklasser. Som alle godt designede spill kommer også Clash of the Queens med bonussymboler. Her er det gjort enkelt; wild-symboler kan du kjenne igjen ut ifra tittelen og scatter-symbolene er representert av Clash of the Queens logoen. Disse symbolene vil gi deg bonuser og ekstra gratisspinn.

Spilleautomaten, som er designet av Genesis Gaming kan du finne på alle de store nettcasinoene. Det finnes også gratisversjoner på nett om du ønsker å teste spillet ut først.

Design

Designet i Clash of the Queens tar stor inspirasjon fra eventyret «Alice i eventyrland». Selv om du ikke kommer til å finne Alice i dette spillet kan du se mange av hennes følgesvenner og andre karakterer fra eventyrene hennes. Under spillingen kommer du til å møte på den beryktede røde dronningen, Tweedledum og Tweedledee.

Å spille Clash of the Queens er som å havne nede å kaninhullet. Du er omringet av vakre omgivelser og skatter i alle retninger. Selv om «Alice i eventyrland» var skrevet for barn er dette et spill for voksne – uten en barnslig atmosfære. Eventyrdesignet er utført på en voksen og smakfull måte, med fyldige farger og illustrasjoner med den høyeste kvalitet. Clash of the Queens scorer høyt på design, også når det kommer til animasjon og grafikk. Dette er definitivt et spill Lewis Carroll kunne ha spilt selv.

Bonuser

I Clash of the Queens kan du få muligheten til å vinne mange store bonuser og bonuseffekter. Den mest effektive måten er å samle inn nok bonussymboler. Heldigvis for deg har ikke bare Clash of the Queens mange hyppige bonussymboler, men også et lite morsomt bonusspill. Spilleautomaten kan tilby en ekstrarunde når enten den røde eller hvite dronningen havner på det første spillehjulet, og den andre dronningen havner på det femte spillehjulet. Nå vil du få muligheten til å velge en av dronningene, og se dem kjempe mot hverandre på et sjakkbrett.

Valgte du den riktige vinneren kan du vinne premien dronningen du vant for kan tilby deg. Den hvite dronningen kan tilby deg et lite ekstraspill hvor du velger symboler som gjemmer premier bak seg. Den røde dronningen kan tilby ekstra gratisspinn. Disse åtte nye rundene kommer med ekstra mange wild-symboler! Selv om du ikke vinner kampen på sjakkbordet får du fortsatt velge gaven til en av dronningene, men de vil ikke være like storslagne.